THE DUTCH 'HIGH' FASHION & COMMERCIAL MODEL MANAGEMENT WHO PRESENT DIFFERENT ORIGINS!!

Je bent onlangs gescout door één van onze scouts, Esmee of Priscilla die jou een kaartje heeft gegeven met deze url/QR-code.
Uiteraard ben je niet voor niets gescout… wij zien iets in jou als model!
Hoe nu verder denk je vast...


Misschien heb je hier al eerder over nagedacht, misschien is dit helemaal nieuw voor je, zit je nog niet bij een modellenbureau of wil je het weer oppakken? Dan komen wij graag in contact met jou om eens te bespreken dit iets voor jou zou kunnen zijn.
Tijdens dit intakegesprek stellen wij ons aan jou voor, willen wij graag weten wie jij bent en leggen wij uit wat modellenwerk inhoudt want er zijn vele opties hier in.
Wees gewoon lekker jezelf tijdens het gesprek, wij snappen dat er veel op je af kan komen maar ook jij bent nieuw voor ons.

Uiteraard zitten hier geen kosten aan verbonden want wij heten niet niet voor niets Honnete (Frans voor eerlijk/betrouwbaar).

 

De intake vind bij ons plaats op locatie in Simonshaven, nabij Rotterdam. Mocht je een flink stuk verder wonen dan kunnen wij via FaceTime ook contact opnemen. Het beste is natuurlijk bij ons op locatie zodat je direct ziet wie wij zijn en wij ook digitals/polaroids van je kunnen maken.

Ben je -18jaar dan  moet er verplicht een ouder-voogd-verzorger etc. mee, bij +18 mag je natuurlijk ook altijd iemand mee nemen.


Bij interesse kun je ons web formulier invullen, met de vermelding op welke dag en stad je gescout bent. Dit kan evt. ter plaatse met de scout die jou zojuist aansprak en dit kost hooguit 4min van je tijd. Daarin vragen wij je naam, e-mail, lengte, kledingmaat, leeftijd, de stad waar in je woont en 3 simpele foto's die de scout ook van jou kunt maken.
Dit is zodat wij jou intern kunnen bespreken en vervolgens uit te kunnen nodigen per mail.

Tot snel!


Ook bij desinteresse kun je een mail sturen want dat kunnen wij erg waarderen namelijk aangezien 1 van onze scouts ook de tijd voor jou heeft genomen.