About Honnête Model Agency

We prefer diversity in origins and manage female 32-36 / european XS-S sizes in various hip widths with a minimum of 85cm & maximum of 95cm.
Also lenghts with a minimum of 175cm till a maximum of 186cm.

 

We are also expanding and looking forward to new male models with european sizes 46-48 / S- M
Lenghts with a minimum of 186cm till a maximum of 192cm.

 

*No photos or experienece as a model? HModels offer you complete photoshoots & runway courses at the studio of HModels and invest the maximum in their models so they can become top models.
 Therefore only accept potential models that are highly motivated.

* Hmodels use a minimum age to start as a model from 15 years old.

* Hmodels do not place models younger than 16 years with foreign agencies.

* Nude and semi-nude during shows and photoshoots for models under the age of 18 is only allowed with an agreement signed by both the model and its legal representative.

* HModels  let the model choose her/his career, to become a high fashion model that is very strict with the sizes (max 90cm hip) or to become a commercial model and work with less strict sizes.

* HModels don’t charge anything for signing up and placement on the website like other agencies do.

*HModels offer a honest and clear contract/agreement ( New Talent - Exclusive or Not Exclusive ).

 

Honnête Models, oftewel HM  is een initiatief van Wim van der Stelt & Priscilla Lennartz.
Ze kwamen elkaar begin 2018 tegen bij een fotoshoot en hebben sindsdien veel samen gewerkt.
Na een tijdje bleek dat ze hetzelfde dachten over de huidige modellenbranche (dat het eerlijker kan), wat leidde tot de oprichting van Honnête Model Agency, de ‘’eerlijke’’ agency.

Wat beiden trof in de modellenwereld waren modellen die “vast zaten” aan een wurgcontract bij een bureau en van dat bureau weinig werk of begeleiding kregen, niet weg konden of eigenlijk financieel niet gepast verdienden. Het rijtje gaat eindeloos door...

HM wil een eerlijk en transparant bureau zijn. Uiteraard met een samenwerkingsovereenkomst om dingen vast te leggen, maar geen beperkingen qua werk en evt keuze uit meerdere bureaus.
Er is een gericht programma voor ondersteuning en  advies op het gebied van poseren, lopen, etiquette, voeding, training, posten van foto’s op social media, voorbereiding op een fotoshoot, portfolio opbouw, enz.
De modellen kunnen zelf aangeven of ze full/part-time of potentieel beroepsmatig modellenwerk willen beoefenen, in Nederland of internationaal.
Dat geldt ook voor het type modellenwerk dat ze wel en  niet willen gaan doen.
Aan de hand van deze voorkeuren en de eisen aan fysieke eigenschappen kunnen modellen gericht ingezet worden bij passende opdrachten. 
Motivatie&Communicatie is bij HM wel de drijfveer dus zullen enkel modellen die zich volledig inzetten een deel uitmaken en gepresenteerd worden.

 

''Wim van der Stelt heeft al ruim +15jaar ervaring op  het gebied van fotografie in de fashion wereld en heeft een eigen mega studio waarbij werkelijk alles uitgeoefend kan worden, was destijds mede-oprichter van The Model Lodge om de veiligheid&voorwaarden van modellen te kunnen waarborgen op oa shows. Van legitieme werktijden, beschikbare bh-vers, paskamers, lockers voor de eigendommen van de modellen tot aan een beleid dat wanneer een model iets overkomt dit direct gecommuniceerd kan worden naar het thuisfront/bureau. Naast dat hiij 1x een show georganiseerd heeft in Amsterdam., heeft hij ook in de jury van Elite Model look gezeten dus weet hij precies wat accuraat is op modellen gebied. 
Zijn passie voor kunst is enorm groot en geen enkele uitdaging is hem te veel.

 

Priscilla Lennartz heeft ook op vele gebieden kennis opgedaan en zodoende is zij op de hoogte wat hedendaags speelt op diverse niveau's. Oa gewerkt voor een internationale fashion designer als floormanager en secretaresse dus zodoende een oog gecreëerd voor de fijnste details,  jaren als zelfstandige werkzaam als visagist&haarstylist achter de tv schermen en enkele fashion shows, ontelbaar vaak shoots georganiseerd tot in de laatste puntjes en een echte duizendpoot die alles aan kan. De modellenwereld is bij Priscilla er met de paplepel ingegoten aangezien haar moeder internationaal runway model was maar het besef kwam pas enkele jaren geleden om zelf een agency te runnen. samen met Wim''

 

 

Als je de modellen van Honnête Models zou vragen hoe het bureau te omschrijven, zal een unanieme uitspraak volgen...

"Honnete Models is erg betrokken, geeft je veel begeleiding maar vooral het feit dat het als een fijne familie aanvoelt
i.p.v een nummer te zijn''