About Honnête Model Agency

We prefer diversity in origins and manage female 32-36 / european XS-S sizes in various hip widths with a minimum of 85cm & maximum of 100cm.
Also lenghts with a minimum of 174cm till a maximum of 182cm.

 

We are also expanding and looking forward to new male models with european sizes 46-48 / S- M
Also lenghts with a minimum of 183cm till a maximum of 192cm.

Honnête Models  is een initiatief van Wim van der Stelt & Priscilla Lennartz.
Ze kwamen elkaar begin 2018 tegen bij een fotoshoot en hebben sindsdien veel samen gewerkt.
Na een tijdje bleek dat ze hetzelfde dachten over de huidige modellenbranche (dat het eerlijker kan), wat leidde tot de oprichting van Honnête Model Agency, de ‘’eerlijke’’ agency.

Wat beiden trof in de modellenwereld waren modellen die “vast zaten” aan een wurgcontract bij een bureau en van dat bureau weinig werk of begeleiding kregen, niet weg konden of eigenlijk financieel niet gepast verdienden.

Honnête wil een eerlijk en transparant bureau zijn. Uiteraard met een samenwerkingsovereenkomst om wat dingen vast te leggen, maar geen beperkingen qua werk en keuze uit meerdere bureaus.
Er komt een gericht programma voor ondersteuning en  advies op het gebied van poseren, lopen, etiquette, voeding, training, posten van foto’s op social media, voorbereiding op een fotoshoot, portfolio opbouw, enz.
De modellen kunnen zelf aangeven of ze full of part-time, als hobby of als potentieel  beroepsmatig modellenwerk willen beoefenen, in Nederland of internationaal.
Dat geldt ook voor het type modellenwerk dat ze wel en  niet willen gaan doen. Aan de hand van deze voorkeuren en de eisen aan fysieke eigenschappen kunnen modellen gericht ingezet worden bij passende opdrachten.

 

 

Als je de modellen van Honnête Models zou vragen hoe het bureau te omschrijven, zal een unanieme uitspraak volgen...

"Honnete Models is erg betrokken, geeft je veel begeleiding maar vooral het feit dat het als een fijne familie aanvoelt
i.p.v een nummer te zijn''